רוטב שמנת ופטריות לפסטה

מיצמיצ 23/06/08 00:00 כ בסיון התשסח

מצרכים

2 כפות חמאה

1 שן שום כתושה

150 גרם פטריות טריות פרוסות

1 כוס (200 מ"ל) שמנת מתוקה

מלח ופלפל

מעט אגוז מוסקט

כ-500 גרם פסטה מבושלת

1 כף עירית קצוצה

הוראות הכנה

ממיסים את החמאה במחבת רחבה, מוסיפים את השום ומטגנים מעט. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן משחימות והנוזלים מתאדים. מוסיפים את השמנת המתוקה והתבלינים ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. יוצקים את הרוטב מעל הפסטה ומפזרים מעט עירית מלמעלה.

הערות

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר