פסטה פנה ברוטב פסטו תרד ושמנת

כה בתשרי התשפ
,
24 באוקטובר, 2019
24/10/2019 10:23
פסטה פנה ברוטב פסטו תרד ושמנת

פסטה פנה ברוטב פסטו תרד ושמנתצילום: אנטולי מיכאל

חלבי
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

מרכיבים ל-4 מנות:  

1 חבילה פסטה פנה ברילה 

לפסטו תרד:

1 כוס עלי תרד שטופים

1/4 כוס צנוברים 

1/4 -1/3 כוס שמן זית 

1/4 כוס גבינת פרמזן 

1 שן שום 

מלח, פלפל

2 כפיות מיץ לימון טרי 

2 מיכלי שמנת מתוקה 32-38% (500 מ"ל)

1 כף שמן זית

2 שיני שום, כתושות

להגשה: 

גבינת פרמזן

צנוברים קלויים 

הוראות הכנה

1. במעבד מזון טוחנים יחד תרד, צנוברים, שמן זית, פרמזן, לימון, מלח, פלפל למחית אחידה (אם צריך מוסיפים שמן). מניחים בצד. 

2. מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה לפי ההוראות על גבי האריזה 

3. בסיר רחב / מחבת עם שוליים מחממים שמן  ושום (נזהרים שלא ייחרך) מוסיפים את השמנת.

4. כשהיא מתחילה לבעבע מוסיפים את כל כמות הפסטו. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.  

5. מביאים שוב לרתיחה עדינה. כשהפסטה מוכנה, מסננים ומוסיפים לרוטב. מערבבים היטב ומגישים עם גבינת פרמזן וצנוברים.

הערות

בתאבון!

המתכון באדיבות ברילה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

x
ארדן.  צילום: פלאש 90. יונתן זינדל

ארדן בסיור במאה שערים: האכיפה צריכה להיות נחושה אבל רגישה

קרא עוד