פסטה עם בטטות צלויות וגבינה בולגרית

ג בטבת התשע
,
20 בדצמבר, 2009
20/12/2009 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

750 גרם בטטות,

מלח,

שמן זית עדין,

2 – 3 כרישות קטנות,

כף מחטי טימין טריים,

500 גרם פסטה לפי בחירתכם,

2 כפות חמאה,

180 גרם גבינה בוגלרית או פטה חתוכה לקוביות או מפוררת,

גבינת פרמזן מגוררת.

הוראות הכנה

מחממים את התנור לחום של 200 מ"צ. מקלפים את הבטטות וחותכים לקוביות קטנות. מניחים על תבנית. מטפטפים מעט שמן זית וזורים מעט מלח. מכניסים לתנור ואופים עד שקוביות הבטטות מתרככות ומשחימות. בינתיים מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. לוקחים את החלק הלבן של הכרישות ופורסים לטבעות. מטגנים על אש בינונית בשמן זית עם הרוזמרין כשבע דקות.

את הפסטה מסננים ומעבירים לקערת הגשה מרווחת. מוסיפים את החמאה, הבטטות, תערובת הכרישה עם השמן וגבינת הפטה ומערבבים עד שהחמאה נמסה. זורים פלפל ופרמזן ומגישים.

הערות

טעים מאוד ומומלץ מאוד! שילוב טעמים מפתיע וטעים.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
11.08.2019

1. טימין או רוזמרין (דניאל )

מה לשים טימין או רוזמרין?

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ללא בית | השריפה במבוא מודיעים צילום: פלאש 90, הדס פרוש

ללא בית: תושבי מבוא מודיעים עדיין בבתים זמניים

קרא עוד