פסטה בקישואים

כח באלול התשסו
,
21 בספטמבר, 2006
21/09/2006 0:00
פסטה עם קישואים

פסטה עם קישואיםצילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

5 כפות שמן זית

שן שום קלופה

2 - 3 פלפלונים אדומים, יבשים (לא חובה)

1/2 ק"ג קישואים פרוסים

2 כפות אורגנו

6 כפות שמנת מתוקה

מלח, פלפל שחור

400 גר´ פסטה שבלולים או פסטה ירוקה

הוראות הכנה

שמים את שמן הזית, השום ופלפלונים במחבת ומטגנים 2 - 3 דקות. מוציאים א הירקות ומוסיפים את הקישואים. מטגנים על אש קטנה 5 דקות. מוסיפים את האורגנו. מטגנים עוד דקה או שתיים. מוסיפים את השמנת, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל.

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות, מסננים, שמים בקערת הגשה או בכלי שאפשר לשים על פלטה, מוסיפים את הקישואים, מערבבים בעדינות ומגישים.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

קרא לעזרה | אלירן מלול ומיכל סלה צילום: אלבום משפחתי

"אני מחפש שיעזרו לי": כשרוצח מיכל סלה ביקש עזרה

קרא עוד