בולונז עוף

חדשות כיפה חדשות כיפה 03/09/19 15:54 ג באלול התשעט

צילום: נמרוד סונדרס
צילום: נמרוד סונדרס

מצרכים

500 גרם עוף טחון

1 קופסה רסק עגבניות מאסטר שף

1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות (חתוכות דק) מאסטר שף

1/2 חבילה ספגטי

2 כפות שמן זית

1 בצל לבן גדול, קלוף

3 שיני שום, קלופות

1 גזר, קלוף

1 ו-1/2 כוסות מים רותחים

1/2 כפית מלח

1/2 כפית סוכר חום

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

חותכים את הבצל, השום והגזר לקוביות קטנות.

בסיר רחב ושטוח מחממים שמן ומטגנים את הבצל והגזר עד הזהבה.

מוסיפים שום ומטגנים דקה נוספת תוך כדי ערבוב.

מוסיפים את העוף ומטגנים, תוך כדי ערבוב עם מזלג, עד שהעוף משנה את צבעו והופך למעין פירורים.

מוסיפים מלח, רסק עגבניות, עגבניות חתוכות דק ומים ומערבבים. מתבלים במלח וסוכר.

שוברים פנימה את הפסטה, סוגרים את המכסה ומבשלים ביחד במשך 15 דקות או עד שהפסטה רכה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות מאסטר שף

כתבות נוספות