אטריות עם צימוקים

ו באלול התשסו
,
30 באוגוסט, 2006
30/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

שקית אטריות

50ג"ר מרגרינה

שלוש כפות סוכר חום

חצי כוס צימוקים כהים

הוראות הכנה

מבשלים שקית אטריות לפי ההוראות- בהמון מים רותחים כמה דקות עם כפית מלח.

מסננים.

במחבת עמוק שמים כ50ג"ר מרגרינה, ממיסים אותה,

מוסיפים שלוש כפות סוכר חום, וחצי כוס צימוקים כהים,

מערבבים מעט ומטגנים מוסיפים את האטריות ממשיכים לטגן ולערבב עד שהאטריות מכוסות בשומן ובסוכר.

מעדן! די משמין...

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ניצב גדי סיסו צילום: מרים אלסטר, פלאש 90

אונס הקטינה: ראש אגף החקירות מכנס דיון חירום בתיק

קרא עוד