סגור

אטריות מבושלות ומתובלות

ו באלול התשסו
,
30 באוגוסט, 2006
30/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

אטריות ביצים או אטריות רגילות דקות

מוסיפים מעט אבקת מרק עוף, מלח ופלפל

הוראות הכנה

לוקחים אטריות ביצים, או אטריות רגילות דקות ומטגנים בתוך סיר עם מעט שמן עד שחלקם משחימים.

מוסיפים מיים שהרתחנו בקומקום מבעוד מועד, ושופכים לסיר עד שהמיים מכסים את האטריות לגמרי ואף טיפה יותר(זהירות!, המים קופצים קצת בהתחלה)

מוסיפים מעט אבקת מרק עוף, מלח ופלפל. מערבבים, מכסים חלקית, ותוך חמש דקות יש לכן ארוחה מבושלת וטעימה

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מפלגת נעם צילום: מפלגת נעם

"שר לענייני הגנה מהקרן החדשה": ההבטחות של מפלגת נעם

קרא עוד