אטריות מבושלות ומתובלות

ברק22 30/08/06 00:00 ו באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

אטריות ביצים או אטריות רגילות דקות

הוראות הכנה

לוקחים אטריות ביצים, או אטריות רגילות דקות ומטגנים בתוך סיר עם מעט שמן עד שחלקם משחימים.

מוסיפים מיים שהרתחנו בקומקום מבעוד מועד, ושופכים לסיר עד שהמיים מכסים את האטריות לגמרי ואף טיפה יותר(זהירות!, המים קופצים קצת בהתחלה)

מוסיפים מעט אבקת מרק עוף, מלח ופלפל. מערבבים, מכסים חלקית, ותוך חמש דקות יש לכן ארוחה מבושלת וטעימה

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר