רוגלך

חדשות כיפה מיצמיצ 16/10/07 00:00 ד בחשון התשסח

מצרכים

מתכון של אורן גירון

לבצק

חצי קילו קמח

חצי כוס חלב פושר

20 גרם שמרים יבשים

80 גרם סוכר

כפית מלח

2 ביצים

100 גרם חמאה רכה

מילוי

חצי כוס קקאו

150 גרם סוכר חום אני השתמשתי בלבן כי נגמר לי החום

150 גרם חמאה מומסת, וקורט קינמון

הוראות הכנה

ללוש חומרים במיקסר מלבד החמאה לערבב במשך 5 דקות ואז להוסיף חמאה וללוש עוד 3 דקות

להתפיח עד הכפלת הנפח.

לערבב את כל חומרי המילוי

לרדד בצק איך שרוצים מלבן או עיגול ואז למרוח מילוי , לחתוך למשולשים ולסגור ליצירת רוגלך .להתפיח שוב ,למרוח ביצה ולאפות ב180 20 דקות

לאחר האפיה למרוח עליהם סירופ סוכר {300 גרם סוכר ביחד עם 150 מ"ל מים} 1 וחצי כוסות סוכר ושני שליש מים

בתאבון

הכמות לשתי תבניות תנור

הערות

כתבות נוספות