פאי תפוחים

חדשות כיפה מיצמיצ 26/09/11 11:48 כז באלול התשעא

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

רכיבים:

בתבנית 26

בצק:

1/4 1 כוסות קמח

120 גר´ מחמאה

2 כפות סוכר

1 כף מיץ לימון

2 כפות מים

מילוי:

אפשר רסק תפוחים מוכן מקופסא או להכין לבד:

3 תפוחים פרוסים

3 כפות סוכר

1 כף מחמאה

מיץ מחצי לימון

1/4 כוס מים

3 תפוחים גרנד

2 כפות סוכר

מיץ מחצי לימון

כף מחמאה

4 כפות ריבת מישמש

4 כפות ברנדי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

אופן הכנה:

להכין את הבצק, לשטח בתבנית ולאפות 15 דקות בחום 180.

להוציא ולקרר.

מילוי:

אפשר רסק תפוחים מוכן מקופסא או להכין לבד: לבשל את הרכיבים על אש קטנה עד שהתפוחים רכים וניתן למעוך.

לפזר על התחתית האפויה.

3 תפוחים גרנד קלופים מגולענים וחצויים לפרוס לפרוסות דקות, לסדר בחפיפה, צפוף.

לפזר מעל 2 כפות סוכר, מיץ מחצי לימון וכף מחמאה.

לאפות 50 דקות.

4 כפות ריבת מישמש + 4 כפות ברנדי, לפזר על העוגה ולהכניס לתנור לעוד 10 דקות אפיה.

להגיש חמים עם כדור גלידה וניל משוייש בסילאן או בקינמון.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות