מצרכים
רכיבים:
בתבנית 26
בצק:
1/4 1 כוסות קמח
120 גר´ מחמאה
2 כפות סוכר
1 כף מיץ לימון
2 כפות מים
מילוי:
אפשר רסק תפוחים מוכן מקופסא או להכין לבד:
3 תפוחים פרוסים
3 כפות סוכר
1 כף מחמאה
מיץ מחצי לימון
1/4 כוס מים
3 תפוחים גרנד
2 כפות סוכר
מיץ מחצי לימון
כף מחמאה
4 כפות ריבת מישמש
4 כפות ברנדי
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
אופן הכנה:
להכין את הבצק, לשטח בתבנית ולאפות 15 דקות בחום 180.
להוציא ולקרר.
מילוי:
אפשר רסק תפוחים מוכן מקופסא או להכין לבד: לבשל את הרכיבים על אש קטנה עד שהתפוחים רכים וניתן למעוך.
לפזר על התחתית האפויה.
3 תפוחים גרנד קלופים מגולענים וחצויים לפרוס לפרוסות דקות, לסדר בחפיפה, צפוף.
לפזר מעל 2 כפות סוכר, מיץ מחצי לימון וכף מחמאה.
לאפות 50 דקות.
4 כפות ריבת מישמש + 4 כפות ברנדי, לפזר על העוגה ולהכניס לתנור לעוד 10 דקות אפיה.
להגיש חמים עם כדור גלידה וניל משוייש בסילאן או בקינמון.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן