פאי אגוזים

מיצמיצ 05/07/12 14:07 טו בתמוז התשעב

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

לבצק:

100 גר´ סוכר

200 גר´ מחמאה

300 גר´ קמח

1 ביצה

כף תמצית וניל

למילוי:

200גר ´ אגוזי מלך, פקאן ולוז

1/2 כוס סוכר

1 כף דבש

100גר´ מחמאה

הוראות הכנה

בצק:

לערבב את רכיבי הבצק.

לרפד תבנית 26, ולאפות אפיה עיוורת (לכסות בנייר אפיה, למלא בשעועית )ולאפות כ- 20 דקות בחום 170 מעלות

מילוי:

במחבת להמיס 1/2 כוס סוכר +כף דבש + 100גר´ מחמאה.

כשהכל במעבע להוסיף את האגוזים, לערבב שכולם יכוסו בסוכר ולהניח בקלתית

לאפות עוד כ-20 דקות בחום 180 מעלות.

הערות

מתכון הבצק, ע"פ מתכון הבצק של מגי ממתכונים.

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר