מצרכים
120 גרם מרגרינה
1כוס סוכר
2 ביצים
3/4 1 כוסות קמח מלא
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
1 כוס בננות בשלות, קלופות ומרוסקות (4 בננות בינוניות/גדולות או 6 קטנות)
200 גרם שוקולד מריר
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
* במערבל, שמים את הסוכר והמרגרינה ומתחילים להקציף. מוסיפים את הביצים בהדרגה, הקמח, המלח, הסודה לשתיה, הבננות המרוסקות ותמצית הוניל.
* ממסים את השוקולד (אני עושה דקה וחצי במיקרו´ ואח"כ מועכת את הקוביות עם כף)
מכינים שתי תבניות אינגליש קייק משומנות
יוצקים חצי מהתערובת לתבנית, עליה חצי מהשוקולד המומס, את החצי השני של הבלילה ואת החצי השני של השוקולד (מאחר ומדובר ב- 2 תבניות יוצקים רבע רבע). מעבירים סכין מלמעלה למטה (בתנועת סיבוב) לאורך כל העגה כדי ליצור עוגת שיש ומשטחים את החלק העליון.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני במשך כ- 40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי, לתת לעוגה להצטנן מעט בתנור מכובה, להוציא החוצה ולתת לה להתקרר.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות שיפוץ אישי למתכון ישן