מצרכים
כוס קמח + שקית אבקת אפייה
כוס סוכר
כוס שוקולית
כוס שמן
4 ביצים
100 גרם שוקולד
1 ריצ´ (250 מ"ל)
2-3 בננות
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, סוכר, שוקולית, שמן, וביצים.
ממיסים שוקולד וריצ´ יחד, מועכים את הבננות באופן גס ידנית/עם מזלג, ומוסיפים אל השוקולד.
מעבירים בערך חצי מתערובת השוקולד-בננה אל שאר החומרים (את השאר שומרים לציפוי).
מערבבים היטב, מעבירים לתבנית, אופים על 180 מעלות כחצי שעה.
מצפים את העוגה בתערובת השוקולד-בננה שנשארה בצד.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן