מצרכים
2 כוסות סוכר
4 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה(וקצת יותר)
1/2 כפית סודה לשתיה
2 כפיות קינמון
קופסא של רסק תפוחי(משימורים)- כ2 כוסות
4 ביצים
1/2-3/4 כוס שמן קנולה
תוספות: אגוזים, שוקלד צ´יפס צימוקים,
הוראות הכנה
מערבבים ביחד היטב את הסוכר, קמח אבקת אפיה סודה לשתיה והקינמון.
מוסיפים לחומרים היבשים את רסק התפוחים 4 ביצים והשמן.
ניתן להוסיף תוספות שונות כיד הדמיון הטובה(צימוקים , שוקלד צ´יפס אגוזים וכד´)
מכניסים לתנור לחצי שעה על חום 170 מעלות
הערות
תבנית גדולה מאוד מתאים להקפאה,
מתאים לשומרי משקל.
המתכון באדיבות מתכון שנתנה לי שרה שטרן