מצרכים
-תבנית בקוטר 24 ס"מ -משומנת
-250 גרם פטיבר שבורים גס (אך קטן)
-200 גר´ שוקולד מריר
-100 גר´ חמאה
-1/2 כוס ריבת חלב
-3 מיכלי שמנת מתוקה
-חבילה של פודינג אינסטנט ריבת חלב
-חבילת שוקולד מריר
לקישוט:
-שוקולד לבן
-שקית זילוף
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
שכבה ראשונה:
-תבנית בקוטר 24 ס"מ -משומנת
-250 גרם פטיבר שבורים גס (אך קטן)
-200 גר´ שוקולד מריר
-100 גר´ חמאה
1/2 כוס ריבת חלב
1/2 מיכל שמנת מתוקה.
1.ממיסים בבן-מארי את השוקולד,חמאה ו1/2 כוס ריבת חלב והשמנת עדשהכל נמס והופך לעיסה,שמים את הסיר על רצפה או על משטח קר מספר דק´ שיתקרר.
2.כותשים את הביסקוויטים (אני אישית הייתי הולכת על ביסקוויטים בטעם קקאו) ומערבבים עם העיסה שהתקררה מעט ויוצקים לתוך התבנית.
שכבה שניה
מצרכים:
2 מיכלי שמנת מתוקה
חבילה של פודינג אינסטנט ריבת חלב
אופן הכנה:
1.מקציפים שמנת עד שזה יוצא יציב
2.מוסיפים את הפודינג ומערבבים מעט עם המיקסר את העיסה.
3.יוצקים מעל השכבה הראשונה, מכסים בנייר כסף ומכניסים למקפיא לשעה לפחות.
שכבה שלישית
מצרכים:
1/2 מיכל שמנת מתוקה
חבילת שוקולד מריר
אופן הכנה:
מרתיחים את השמנת ומוסיפים אליה חבילת שוקולד מריר מומס ומערבבים עד שיצא קרם,ושופכים מעל השכבה הקפואה.
אני אישית חושבת שנורא יפה מעל כל זה "לזגזג" עם שוקולד לבן מומס שבתוך שקית הזלפה.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות חברה שלי הביאה לי את המתכון