עוגת קרם אפוי

חדשות כיפה עלית 10/10/07 00:00 כח בתשרי התשסח

מצרכים

בצק:

3 כוסות קמח.

200 גרם מרגרינה רכה מאוד!

2 סוכר וניל

1 אבקת אפיה

4 חלמונים

1/2 כוס סוכר.

קצף:

4 חלבונים

2/3 כוס סוכר

1 איסטנט פודינג וניל

200 גרם שוקלד מריר מגורד.

כוס ריבת פטל.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

לחמם את התנור לחום בינוני (180)

להכין את הבצק וחלק קטן לשים במקרר ואת כל השאר לשים בתבנית ולאחריה בתנור לאפות 20 דק´ תוך כדי להקציף את הביצים וכשמתחיל להיווצר קצף לשפוך את הסוכר ב3-4 פעמים. להקציף את הקצף עד שיהיה גמיש ולערבב עם האיסטנט פודינג.

שהבצק יוצא מהתנור למרוח על הבצק את הריבה ומעליה 100 גרם שוקלד מגורד.

לשים מעל את הקצף עם האיסטנט פודינג וניל ומעל הכל לפזר 100 גרם שוקלד מגורד וחתיכת הבצק שהייתהב במקרר לגרד ולשים מעל

משך האפייה 30 דק´

עוגה מעולה וממש קלה להכנה! מתאימה גם לזמנים מיוחדים.

בהצלחה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

30 חתיכות

המתכון באדיבות נראה לי מעוגות לכל עת

כתבות נוספות