עוגת פירורים עם פירות יער

חדשות כיפה מיצמיצ 22/08/11 10:04 כב באב התשעא

מצרכים

בצק:

4 חלמונים

1 מרגרינה

2 כפיות תמצית וניל

1/2 כוס סוכר

2.5 כוסות קמח+אבקת אפיה (או לחילופין חבילה קטנה של קמח תופח)

קצף:

4 חלבונים

1/2 כוס סוכר

חב´ אינסטנט פודינג וניל

הוראות הכנה

בסיס:

לערבב עד שמתאחד לבצק נוח.

להפריש גוש בצק (בינוני), לעטוף בשקית ולשים בהקפאה.

לשמן תבנית ולשטח את הבצק. גם אם הבצק עדיין פירורי, אפשר לשטח עד שממלא את כל התבנית.

למרוח ריבה בנדיבות (אני משתמשת בקונפיטורה של פירות יער 777 והיא נוזלית עם חתיכות פרי גדולות שמורגשות באכילה)

לפזר שוקולד צ´יפס

קצף:

למרוח הקצף על השוקולד

לגרר הבצק שהוקפא עם פומפיה על הקצף.

לאפות בחום 180 עד שהקצף והפירורים מזהיבים.

הערות

כתבות נוספות