עוגת נטיפי שוקולד ומקצפת

חדשות כיפה מיצמיצ 22/06/11 17:20 כ בסיון התשעא

מצרכים

בצק:

350 גר´ קמח תופח

4 כפות סוכר

1 מחמאה

4 חלמונים

1 כוסית יין אדום מתוק

הוראות הכנה

ללוש את החומרים לבצק, לרפד תבנית נור ב- 3/4 הכמות את ה-1/4 הנותר להקפיא

4 חלבונים להקציף עם 3/4 כוס סוכר

כשנוצר קצף גבוה להוסיף 1 פודינג וניל

לפזר על העוגה שוקולד צ´יפס,לכסות במקצפת, לפזר עוד שוקולד צ´יפס ולגרר מעל את הבצק שהיה במקפיא

לאפות 20-30 דקות בחום 170 מעלות

הערות

כתבות נוספות