מצרכים
בערך 15 ביסקוויטים פתיבר
100 גרם חמאה
3 ביצים
500 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
כוס סוכר
2 שמנת חמוצה
2 כפות סוכר
הוראות הכנה
בתבנית עגולה רגילה מפזרים ביסקוייטים מפוררים , עליהם שופכים את החמאה מומסת ומדביקים לתבנית , יוצרים בסיס שטוח !
* בקערה מערבבים טוב את הביצים + הסוכר + הגבינה ושופכים לתבנית .
* אופים בחום בינוני בערך חצי שעה , עד שזה מפסיק לזוז ...
* בינתיים מערבבים את שתי השמנת החמוצה עם שתי כפות הסוכר וכשמכבים את התנור שופכים את זה על העוגה ומשאירים את העוגה בתנור החם המכובה .
זהו!
לגיוון אפשר לפורר למעלה ביסקוויטים או לשים פרוסות תותים .
העוגה הכי טעימה כשהיא קרה
הערות
המתכון באדיבות תמי*3, אתר האינט´ - הלול