עוגת גבינה ללא אפייה

חדשות כיפה מאגר המתכונים 27/05/14 13:48 כז באייר התשעד

באדיבות עלית מקבוצת שטראוס, צילום: באדיבות עלית מקבוצת שטראוס
באדיבות עלית מקבוצת שטראוס, צילום: באדיבות עלית מקבוצת שטראוס

מצרכים

להכנת התחתית:

כ- 15 ביסקוויטים פתי-בר עלית

1/2 כוס חלב יטבתה קר

להכנת המלית:

1 קופסת גבינה (500 גר´) סקי 9%

1 שקיות פודינג אינסטנט וניל עלית

1 כוס סוכר

1 מיכל (250 גר´) שמנת מתוקה להקצפה יטבתה

1/2 כפית תמצית וניל אמיתי

קליפת לימון מגורדת מחצי לימון

לציפוי:

כ-10 ביסקוויטים פתי-בר עלית מפוררים לפירורים במעבד מזון

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

תחתית:

למזוג את החלב לצלחת עמוקה, ולהרטיב את הביסקוויטים בחלב ולסדר על תחתית התבנית הקפיצית בקוטר של כ 25 ס"מ. ניתן לגוון ולמרוח על גבי הביסקוויטים שתיים שלוש כפות של מעדן פרי (למשל תות)

מלית:

להכניס את כל החומרים לקערה המיקסר ולהקציף כארבע דקות עד קבלת תערובת חלקה מוקצפת ואוורירית

ציפוי:

לפזר את הפירורים על גבי העוגה ולפזר אבקת סוכר לקישוט.

לקרר כארבע שעות לפני ההגשה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

עוגה עגולה המתכון מדורון גולשינר, מומחה מאפים עלית מקבוצת שטראוס

המתכון באדיבות דורון גולשינר, מומחה מאפים עלית מקבוצת שטראוס

כתבות נוספות