מצרכים
גביע גבינה לבנה 5%
גביע גבינה לבנה 1/2%
גביע גבינת וניל(גבינה בטעם וניל, לא מעדן) 3%
5 ביצים
4 כפות קורנפלור(השתמשתי בקמח רגיל)
חצי כוס + 2 כפות סוכר
1 גביע יוגורט 1.5 %
הוראות הכנה
להקציף חלבונים עם 2 כפות סוכר
בנפרד להקציץ חלמונים עם הסוכר היוגורט והגבינות מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבבים היטב
מקפלים יחד את שתי התערובות
יוצקים לתבנית משומנת
אופים ב 180 מעלות עד הזהבה מצננים עם דלת פתוחה
אפשר להוסיף קרם(אני עושה בלי) מ: שמנת מתוקה+חצי כוס חלב+חצי שקית פודינג וניל)