מצרכים
לעוגה:
6 ביצים מופרדות
6 כפות סוכר
1 קופסה פודינג שוקולד
לקצפת:
1 שמנת מתוקה
1 פודינג ווניל
3/4 כוס חלב
לציפוי:
100 גר´ שוקולד מריר
100 גר´ חמאה
2 כפות חלב
2 כפות סוכר
2 כפות ברנדי
הוראות הכנה
להקציף חלבונים וסוכר.
לטרוף חלמונים לבלילה בהירה ולקפל עם הפודינג אל הקצף. לצקת לתבנית 28 משומנת ולאפות 30 דק´ ב 350F. לצנן.
להקציף את השמנת עם הפודינג והחלב לקצף יציב ולמרוח על העוגה.
לחמם את כל חמרי הציפוי עד שהכל ימס, לקרר ולצפות את העוגה.
לקרר 24 שעות לפני ההגשה