מתכון לסופגניות

חדשות כיפה הנהלת הקהילות 16/12/06 00:00 כה בכסלו התשסז

מצרכים

1 כף שמרים טריים

3 כוסות קמח

2 ביצים

(יש להפריד בין החלמונים לחלבונים)

4 כפות סוכר

¾ כוס חלב , מחומם מעט

1 כפית קינמון

2 כפות חמאה

שמן לטיגון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את השמרים והחלב עם חצי מכמות הסוכר ומניחים בצד עד התסיסה.

מערבבים את התערובת עם החלמונים, שארית הסוכר, שתיים וחצי כוסות קמח והקינמון.

לשים את התערובת ויוצרים כדור, ניתן להוסיף קמח עפ"י הצורך.

מוסיפים ללישה את החמאה עד שתיספג כליל.

מכסים את הבצק במגבת ומניחים לו לתפוח כמה שעות או למשך הלילה במקרר.

מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ"מ. ובעזרת כוס צרים ממנו 24 עיגולים.

על 12 עיגולים מניחים כפית ריבה ומורחים את השוליים בחלבון ביצה.

את 12 העיגולים הנותרים מדקים לאלו עם הריבה.

משאירים את הבצק לתפיחה לכ- 30 דקות.

מטגנים את הסופגניות בשמן חם ועמוק משני הצדדים עד להשחמה.

מפזרים מעל אבקת סוכר.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות