טירמיסו פשוט

חדשות כיפה טולין 18/10/06 00:00 כו בתשרי התשסז

מצרכים

חבילה וחצי בישקוטים

כוס קפה חזק מוכן ופושר (כף נס קפה ומים)

1 מיכל שמנת מתוקה

3/4 כוס חלב

1 חבילה פודינג אינסטנט וניל

1 כפית אבקת קפה נמס (לא חובה)

250 גרם גבינת שמנת 30% שומן

שוקולג מגורר לקישוט או אבקת קקאו.

הוראות הכנה

טובלים מחצית מהבישקוטים בקפה ומניחים בתבנית.

בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה, חלב, פודינג וקפה עד לקבלת קרם יציב.

מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים גבינה ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.

משטחים מחצית מהתערובת על הבישקוטים.

טובלים את יתר הבישקוטים בקפה ומניחים מעל הקרם.

משטחים את יתר הקרם ומכניסים לשעתיים במקרר.

מקשטים בשוקולד או באבקת קקאו שעברה דרך מסננת.

והטיפ: אפשר להחליף את גבינת השמנת ב5% (לא ניסיתי)

הערות

המתכון באדיבות פודינג אוסם

כתבות נוספות