בראוניס מושחתים

חדשות כיפה חייבת להגיב 05/09/06 00:00 יב באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

3/4 כוס קמח

1 שקית פצפוצי שוקולד

1/4 כפית מלח

3/4 כוס סוכר

1 כפית וניל

1/2 כוס אגוזים קצוצים (לא חובה)

1/4 כפית סודה לשתיה

1/3 מרגינה (אני משתמשת ב-1/4 כוס שמן במקום ואין הבדל)

2 כפות מים

2 ביצים

הוראות הכנה

1. לערבב בקערה את הקמח, המלח, והסודה לשתיה.

2. לשים בסיר קטן את המרגרינה (או השמן), סוכר ומים ולהביא לרתיחה. להוסיף מיד את הוניל וחצי משקית פצפוצי השוקולד. לערבב עד שנמס לגמרי ולשפוך לתוך קערה.

3. להוסיף לתערובת השוקולד את הביצים אחת אחת ולערבב היטב אחרי כל אחת עד שנבלע בתערובת. להוסיף את תערובת הקמח ואת האגוזים ומה שנשאר מהפצפוצי שוקולד (אני לפעמים מחכה קצת שיתקרר כדי שהשוקולד הנוסף לא יימס).

5. לשפוך לתבנית משומנת ולאפות בחום של 170 במשך בערך 30 דקות. לא לאפות יותר מדי כי אמור להיות קצת רטוב בפנים

הערות

כתבות נוספות