מצרכים
לבצק לינזר:
750 גרם קמח
500 גרם חמאה
20 גרם א. אפיה
100 גרם אבקת סוכר
2 ביצים
60 גרם סוכר וניל
100 גרם שקדים טחונים
למלית מקרונים ואמרנה:
330 קמח שקדים
330 אבקת סוכר
110 גרם חלבון
200 גרם דובדבני אמרנה קצוצים
הוראות הכנה
אופן הכנת הבצק:
1. מערבבים יחד חמאה + סוכר+ סוכר וניל
2. מוסיפים ביצים ובוחשים
3. מוסיפים קמח+ אבקת אפיה+ שקדים טחונים
4. לישה קצרה.
5. לעטוף בניילון ולקרר לשעתיים.
אופן הכנת המילוי:
ללוש את קמח השקדים+ א. הסוכר + החלבון עד לאיחוד מלא
להוסיף את דובדבני האמרנה
אופן הכנת אוזני המן:
לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים בגודל הרצוי
להניח מלית מקרונים באמצע ולסגור משלוש פינות ולהדק
לאפות ב180 מעלות כ-15 דקות
לצנן ולפזר אבקת סוכר מעל
*ניתן לעטר בשקדים מקורמלים
הערות
המתכון באדיבות שף קונדיטור ארז עמוס, מנהל מגמת קונדיטוריה במכללת רימונים