שכבות פירורי שוקו, קרם ושוקולד

חדשות כיפה לירז סוויסה 02/05/22 12:15 א באייר התשפב

צילום: הדר אפיפית
צילום: הדר אפיפית

מצרכים

מצרכים:

שקית פירורי ביסקוויט שוקו הדר 300ג

500 מ"ל שמנת מתוקה

80 גרם פודינג בטעם שוקולד

20 גרם סוכר

סוכריות / שוקולד מגורד לקישוט

כוסות הגשה

הוראות הכנה

מכינים את קרם השוקולד:

מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג והסוכר עד לקבלת מרקם יציב.

מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנטר לבחירה (אפשרי גם ללא צנטר).

מסדרים את השכבות בכלי ההגשה:

בכוסות ההגשה מסדרים שכבה של פירורי ביסקוויט שוקו.

מעליה, מזלפים שכבה של קרם שוקולד

חוזרים על הפעולה ליצירת 2 שכבות של פירורים ו2 שכבות של קרם

מקשטים עם סוכריות צבעוניות, שוקולד מגורד, מרשמלו וכו' כיד הדמיון.

כמות: 15 יחידות

המתכון באדיבות הדר אפיפית

כתבות נוספות