מצרכים
מצרכים:
שקית פירורי ביסקוויט שוקו הדר 300ג
500 מ"ל שמנת מתוקה
80 גרם פודינג בטעם שוקולד
20 גרם סוכר
סוכריות / שוקולד מגורד לקישוט
כוסות הגשה
הוראות הכנה
מכינים את קרם השוקולד:
מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג והסוכר עד לקבלת מרקם יציב.
מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנטר לבחירה (אפשרי גם ללא צנטר).
מסדרים את השכבות בכלי ההגשה:
בכוסות ההגשה מסדרים שכבה של פירורי ביסקוויט שוקו.
מעליה, מזלפים שכבה של קרם שוקולד
חוזרים על הפעולה ליצירת 2 שכבות של פירורים ו2 שכבות של קרם
מקשטים עם סוכריות צבעוניות, שוקולד מגורד, מרשמלו וכו' כיד הדמיון.
כמות: 15 יחידות
המתכון באדיבות הדר אפיפית