שטרודל תפוחים

טו בטבת התשפ
,
12 בינואר, 2020
12/01/2020 10:14
שטרודל תפוחים

שטרודל תפוחיםצילום: נמרוד סונדרס

חלבי
חצי שעה- שעה
בינוני

מצרכים

1 בצק עלים מצונן "שמרית" (300 גרם)

4 תפוחי גראנד סמית חתוכים לקוביות

1 כף חמאה / שמן

1/2 כוס חמוציות

1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים

1 כפית קינמון

1/2 כוס סוכר חום (100 גר')

לציפוי:

1 ביצה טרופה

1/2 כפית סוכר חום

1/2 כפית אבקת סוכר וקינמון

הוראות הכנה

מוציאים את הבצק מהמקרר 5 דקות לפני השימוש.

מניחים במחבת את החמאה, התפוחים והסוכר.

מערבבים ומוסיפים את החמוציות והקינמון ומבשלים עד לריכוך של התפוחים.

מסירים מהאש, מצננים ונפטרים מעודפי הנוזלים.

מערבבים עם חצי כוס אגוזי מלך גרוסים.

פורסים את הבצק עם נייר האפייה על גבי התבנית ומניחים את המלית בנדיבות.

מגלגלים לכרוכית שטוחה מעט ומחוררים מעט את הבצק לאורכו עם מזלג.

מושחים את הגלילה בביצה טרופה ומפזרים מעט קינמון וסוכר חום מעל.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 25 דקות עד שהמאפה מזהיב.

מגישים עם אבקת סוכר מעל.

המתכון באדיבות שמרית

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

זירת התאונה צילום: דוברות מד"א

תאונה קטלנית: הרוג ו-10 פצועים בתאונה ליד קריית מלאכי

קרא עוד