סגור

שטורדל תפוחי עץ

ו בשבט התשסז
,
25 בינואר, 2007
25/01/2007 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

לבצק:

1/2 ק"ג קמח

2 כפות חומץ

מעט מלח

1/4 כוס שמן

2 ביצים

מים פי הצורך

אפשר להוסיף גרד לימון או שקית סוכר וניל.

אפשר להוסיף גם אבקת אפייה.

למילוי:

6 תפו"ע גראנד, פירוי ביסקוויטים

אגוזים קצוצים, צימוקים (לא חובה), 1/2 כוס סוכר, קימנון, אבקת סוכר

הוראות הכנה

.

או למרוח על הבצק שמן וריבה אדומה ועל זה לפזר פלחים של תפוחים.

הכנה: חותכים את התפוחים לפלחים ומבשלים במעט מי סוכר, מפזרים עליהם קנמון.

מכניסים את כל חומרי הבצק לבלנדר, מוסיפים מים עד שנוצר בצק לא קשה ולא רך. מורחים את הבצק במעט שמן ומאכסנים במקרר לשעתיים - שלוש.

מרדדים את הבצק לעלה דק, מניחים את התערובת, מגלגלים, אופים בתנור בחום בינוני עד שמשחים.

מגישים חם עם כדור גלידת וניל או עם קצפת, אחרי שמפזרים על זה אבקת סוכר כמובן.

הערות

אפשר במקום הבצק הזה להשתמש בבצק פילו או בצק עלים.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מעוז נח צילום: דובר צה"ל

בעקבות אורן: מעוז סיים קורס קצינים לזכר בן דודו

קרא עוד