סגור

רולדת שמרים

כא באב התשסו
,
15 באוגוסט, 2006
15/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

בצק:

5 כוסות קמח

כף וחצי שמרים יבשים

5 כפות סוכר

חצי כף מלח

1 מרגרינה מומסת אבל שלא תהיה נוזל

כוס מים פושרים לשפוך בהדרגה.

מילוי:

1 מרגרינה רכה מאוד

כוס וחצי סוכר

6 כפות קקאו

2 כפות נס קפה

כפית שטוחה קינמון

1 סוכר וניל.

הוראות הכנה

לבצק:

** ללוש את החומרים ולחלק ל-4-5 כדורים ולשים במקרר למשך שעתיים.

** לערבב הייטב ולמרוח בכל רולדה.

להשאיר את הרולדות בחוץ עם המילוי כחצי שעה ואז לתנור.

יש למרוח ביצה מעל כל רולדה.

**לא חובה**

****כאשר הרולדות כבר מוכנות

לקחת כוס מים רותחים

חצי כוס סוכר

1 וניל

לערבב ולמרוח על הרולדות ולתת כמה דקות בתנור.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

חברת הכנסת פינטו והמתורגמנית שלה  צילום: דוברות הכנסת/שמוליק גרוסמן

"מתחייבת אני": חברת כנסת חירשת ראשונה בישראל

קרא עוד