רולדות במילוי תמרים (בצק עם שמן)

ח בתשרי התשעז
,
10 באוקטובר, 2016
10/10/2016 21:03

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

לבצק:

1/2 3 כוסות קמח

1/2 שקית אבקת אפיה

1 סוכר וניל

1/4 כפית מלח

1 ביצה

1 כוס שמן

1/2 כוס מיץ תפוזים

למילוי:

ממרח תמרים

ציפורן

קינמון

אגוזי מלך קצוצים גס (מעדיפה להכין תערובת אגוזים+סוכר+קליפת לימון או תפוז)

אבקת סוכר

הוראות הכנה

לערבב ולעבד את רכיבי הבצק, עד שמתקבל בצק.

לחלק ל-4.

כל חלק לרדד (הכי נח לרדד בין 2 דפים של נייר אפיה כך אפשר להגיע לעלה דקיק).

מילוי:

לתבל את ממרח התמרים במעט ציפורן וקינמון.

למרוח שכבה דקה של המילוי על עלה הבצק ולפזר מעל אגוזי מלך קצוצים גס.

לגלגל ולהניח בתבנית אפיה.

על הגלילה לסמן את הפרוסות.

לאפות בחום 170 מעלות כ-20 דקות.

כשיוצא מהתנור, לחתוך את הפרוסות לגמרי ולבזוק אבקת סוכר.

הערות

המתכון באדיבות המחברת שלי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
26.07.2018

1. מתכון מעולה (רחלי)

מתכון מוצלח ביותר, הכנתי כמות כפולה והתחסל צ׳יק צ׳אק!!!

דווח על תגובה לא ראויה
04.10.2018

2. עוגיות תמרים (יהודית )

הכנתי עוגיות תמרים יצא מעולה
תודה רבה !

דווח על תגובה לא ראויה
04.11.2018

3. שאלה (חגית יוסף )

האם ניתן לשים מים במקום מיץ תפוזים?

דווח על תגובה לא ראויה
06.11.2018

4. יצא טוב (חדוה)

הי עשיתי את העוגיות עם קמח מלא ויצא טעים ברמות...

דווח על תגובה לא ראויה
18.12.2018

5. מה מידת הכוס? שמתי ביד פעמי יצא בצק שומני (רחלי)

נראה לי שטעיתי...

דווח על תגובה לא ראויה
31.12.2018

6. טעים (עדי )

בצק מעולה ,קל להכנה ,נוח לעבודה ,בלי מרגרינה, בלי סוכר ,פרווה הרבה זמן שאני מחפשת מתכון כזה.
הכנתי 4 סוגי עוגיות נחטפו מהתבנית..
תודה רבה!

דווח על תגובה לא ראויה
07.01.2019

7. לא משהו (רבקה)

לא משהו..
הביצים לדעתי לא עושים טוב לבצק הפריך..

דווח על תגובה לא ראויה
22.01.2019

8. מים במקום מיץ תפוזים (ר)

האם ניתן להחליף את מיץ התפוזים במים? באותה כמות?

דווח על תגובה לא ראויה
22.02.2019

9. חוסל (רינת)

מתכון מושלם.
לא הפסקתי לקבל מחמאות.
התענגו על כל ביס.

דווח על תגובה לא ראויה
21.03.2019

10. יופי של מתכון! (רביד )

תודה על מרשם מוצלח!
חיפשתי זמן רב מרשם
ללא חמאה/מרגרינה....
אין ספק מצאתי!
הבצק נימוך, נוח לעבודה ולמילוי!!!
מומלץ!????

דווח על תגובה לא ראויה
21.03.2019

11. יופי של מתכון (רביד )

מומלץ!!!!

דווח על תגובה לא ראויה
11.05.2019

12. מעולה (שרה)

מתכון קל ומוצלח, בצק נוח לעבודה מתרדד לעלה דק דק ויצא טעים במיוחד!!

דווח על תגובה לא ראויה
29.06.2019

13. מיץ תפוזים (מיכל)

מב יכול להחליף את מיץ התפוזים

דווח על תגובה לא ראויה
15.07.2019

14. חלופות בריאות יותר (הדס)

אני השתמשתי בשמן קוקוס במקום שמן רגיל. ובמקום סוכל וניל שמתי קצת סילאן. חצי מכמות הקמח המרתי בקמח כוסמין. יצא גם מפנק וגם בריא יותר

דווח על תגובה לא ראויה
23.09.2019

15. מה אפשר במקום ביצה? (רותע)

לאורחים טבעונים

דווח על תגובה לא ראויה
04.10.2019

16. הבצק לא צריך התפחה ,לנוח קצת ,משהו ? (רינת)

דווח על תגובה לא ראויה
11.10.2019

17. שאלה (מאיר)

האם ניתן להשתמש בבצק עלים של פילו מוכן

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

שיגורים ויירוטים בשמי הדרום. ארכיון צילום: Hadas Parush/Flash90

הרב אבינר מסביר: למה צה"ל לא מגיב יותר חזק בעזה?

קרא עוד