סגור

פודינג סופלה לימון של סוזן

יג באדר התשסט
,
09 במרץ, 2009
09/03/2009 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

חצי כוס סוכר,

2 כפות קמח,

חצי כפית מלח,

2 חלמונים,

כוס חלב,

4 כפות מיץ לימון,

2 כפות קליפת לימון מגוררת,

2 חלבונים.

הוראות הכנה

מחממים מראש את התנור לחום של 175 מ"צ. בקערה בינונית מערבבים את הסוכר, הקמח והמלח. בקערה אחרת טורפים קלות את החלמונים. מוסיפים את החלב. מערבבים את שתי התערובות. בקערה שלישית מקציפים את החלבונים עד שנוצר קצב קשה. מוסיפים לבלילה בתנועות קיפול. יוצקים את הבלילה לכלי משומן, המתאים לסופלה – כלי עגול וחסין חום, בעל דפנות גבוהים, שקוטרו 15 – 18 ס"מ. מכניסים לתבנית גדולה עם מים חמים ואופים 45 דקות או עד שהסופלה תופח ומזהיב. מגישים חם או בטמפ´ החדר.

הערה: לקינוח זה יש שתי שכבות נפרדות. העליונה היא סופלה ומרקמה כשל מרנג רך. התחתונה נוזלית יותר, כעין פודינג. אפשר לצקת מהתחתית על החלק היבש יותר.

הערות

-4 – 6 מנות הכמות הייתה נראית לי מועטת, אז הכנתי פי אחת וחצי מהרשום.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב ישראל רוזן זצ"ל צילום: Gershon Elinson/Flash90

שנתיים לפטירתו: "הרב ישראל רוזן חיבר שמים וארץ"

קרא עוד