סגור

פאי תפוחים

כז באלול התשעא
,
26 בספטמבר, 2011
26/09/2011 11:48

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

רכיבים:

בתבנית 26

בצק:

1/4 1 כוסות קמח

120 גר´ מחמאה

2 כפות סוכר

1 כף מיץ לימון

2 כפות מים

מילוי:

אפשר רסק תפוחים מוכן מקופסא או להכין לבד:

3 תפוחים פרוסים

3 כפות סוכר

1 כף מחמאה

מיץ מחצי לימון

1/4 כוס מים

3 תפוחים גרנד

2 כפות סוכר

מיץ מחצי לימון

כף מחמאה

4 כפות ריבת מישמש

4 כפות ברנדי

הוראות הכנה

אופן הכנה:

להכין את הבצק, לשטח בתבנית ולאפות 15 דקות בחום 180.

להוציא ולקרר.

מילוי:

אפשר רסק תפוחים מוכן מקופסא או להכין לבד: לבשל את הרכיבים על אש קטנה עד שהתפוחים רכים וניתן למעוך.

לפזר על התחתית האפויה.

3 תפוחים גרנד קלופים מגולענים וחצויים לפרוס לפרוסות דקות, לסדר בחפיפה, צפוף.

לפזר מעל 2 כפות סוכר, מיץ מחצי לימון וכף מחמאה.

לאפות 50 דקות.

4 כפות ריבת מישמש + 4 כפות ברנדי, לפזר על העוגה ולהכניס לתנור לעוד 10 דקות אפיה.

להגיש חמים עם כדור גלידה וניל משוייש בסילאן או בקינמון.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

נתניהו צילום: Olivier Fitoussi/Flash90

נתניהו על השבת אורון שאול והדר גולדין: "נותנים סיכוי לחלון ההזדמנויות"

קרא עוד