פאי אגוזים

טו בתמוז התשעב
,
05 ביולי, 2012
05/07/2012 14:07

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

לבצק:

100 גר´ סוכר

200 גר´ מחמאה

300 גר´ קמח

1 ביצה

כף תמצית וניל

למילוי:

200גר ´ אגוזי מלך, פקאן ולוז

1/2 כוס סוכר

1 כף דבש

100גר´ מחמאה

הוראות הכנה

בצק:

לערבב את רכיבי הבצק.

לרפד תבנית 26, ולאפות אפיה עיוורת (לכסות בנייר אפיה, למלא בשעועית )ולאפות כ- 20 דקות בחום 170 מעלות

מילוי:

במחבת להמיס 1/2 כוס סוכר +כף דבש + 100גר´ מחמאה.

כשהכל במעבע להוסיף את האגוזים, לערבב שכולם יכוסו בסוכר ולהניח בקלתית

לאפות עוד כ-20 דקות בחום 180 מעלות.

הערות

מתכון הבצק, ע"פ מתכון הבצק של מגי ממתכונים.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בדיקות קורונה בישראל. ארכיון צילום: יוסי אלוני, פלאש 90

משרד הבריאות: בשבוע הבא - נוסיף אלפי בדיקות ביום

קרא עוד