סגור

עוומה – סופגניות מזרחיות

טו בכסלו התשסח
,
25 בנובמבר, 2007
25/11/2007 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

לבצק (30 – 40 סופגניות) :

4 כוסות קמח

30 גרם שמרי שמרית

3/4 כוס קורנפלור

3 כפות סוכר

1/2כפית מלח

2 כוסות מים פושרים

שמן לטיגון עמוק

לסירופ סוכר:

3 כוסות סוכר

2 כוסות מים

מיץ מלימון בינוני

כמה טיפות תמצית מי ורדים

הוראות הכנה

אופן ההכנה:

1.להכנת סירופ הסוכר: שמים בסיר סוכר, מים ומיץ לימון ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש

קטנה 15 דקות, מסירים מהאש, מצננים ומקררים. מוסיפים את מי הורדים ומערבבים.

2.להכנת הסופגניות: שמים בקערה את כל המרכיבים, טורפים היטב לבלילה אחידה, מכסים

ומתפיחים במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו. טורפים שוב כ- 2 דקות ומתפיחים פעם

שנייה. טורפים שוב כ- 2 דקות ומתפיחים פעם שלישית. טורפים פעם נוספת.

3.מחממים שמן לטיגון עמוק. נוטלים בכפית משומנת מעט ומחליקים לשמן בעזרת כפית נוספת.

מטגנים עד להזהבה. מוציאים מהשמן ומעבירים לסירופ הקר ל- 3 דקות. הסופגניות יספגו לתוכם

את הסירופ.

4.באותו אופן מכינים את שאר הסופגניות. מגישים חם.

הערות

30-40 סופגניות

המתכון באדיבות מתכוני שמרית - מתכון של בני סיידא

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: Miriam Alster/Flash90

פרופסור אש: "ייקח זמן עד שנוריד מסכות בחללים סגורים"

קרא עוד