עוגת תפוחי עץ

טוסקנה 23/11/06 00:00 ב בכסלו התשסז

מצרכים

לבצק

חלמונים 4

קמח תופח 1 (חבילה קטנה)

מרגרינה 200 גרם

סוכר 3 כפות

למילוי

תפו"ע גרנד 8-9

ברנדי 1 כף

פודינג וניל 1 כף

מרגרינה 1 כף

קינמון (אבקה) 1 - 1/2 כפית

סוכר 1/4 כוס (או 2 כפות, תלוי בחמיצות)

צימוקים 1/4 כוס (לא חייבים)

מים 1/4 כוס

לקצף

חלבונים 4

פודינג וניל 4 כפות

סוכר 1-2 כפות

הוראות הכנה

1. לבשל את התפוחים עם המים והסוכר עד שיתרככו (לפחות 1/4 שעה). להוסיף את פודינג הוניל, מרגרינה, ברנדי, קינמון וצימוקים ולהמשיך לבשל מעט.

(ניתן לעשות זאת יום קודם)

2. ללוש ביד בצק מהחלמונים, קמח, מרגרינה וסוכר. כשהעיסה מוצקה להפריש כמות בגודל אגרוף ולהקפיא בתוך ניילון (ניתן לעשות זאת יום קודם).

3. (למחרת) להשטיח את הבצק ולדקור במזלג . לאפות כ- 1/2 שעה ב- 180 מעלות או עד שהבצק מזהיב מעט.

להוציא מהתנור ולשים מעל את תערובת התפוחים

4. להקציף את החלבונים עם הסוכר, כשהקצף להוסיף את הפודינג תוך כדי הקצפה איטית.

5. להשטיח את הקצף על התפוחים

6. לגרר מעל הקצף במגרדת גסה את שארית הבצק מהמקפיא (בעודו קפוא).

7. להחזיר לתנור עד שהבצק העליון מזהיב (20-30 דקות).

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר