עוגת תפוחים

כט באב התשסו
,
23 באוגוסט, 2006
23/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

¾ כוס מיץ תפוזים

מעט קליפת תפוז מגורדת

½ כוס שמן

4 ביצים

1 וחצי כוסות סוכר דמררה (או חצי חום וחצי דמררה)

1 כוס קמח מלא

1 כוס קמח מנופה

1 כפית אבקת אפייה

3 תפוחי עץ קלופים ופרוסים לפרוסות דקות

מומלץ להשתמש במוצרי הרדוף אורגני

הוראות הכנה

לבחוש את כל החומרים ולהעביר לתבנית אפייה משומנת.

לאפות בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות כחצי שעה,

או עד שקיסם שמוחדר למרכז יוצא יבש ונקי.

לגיוון – לפני סוף האפייה , כשהעוגה מתייצבת בתבנית , לפזר 2 כפות סוכר דמררה מלמעלה .

הדבר מעניק לעוגה מראה משובב . גם קינמון מתאים לתוספת זו .

הערות

העוגה טעימה מאוד ומהירה מאוד.
אני השתמשתי ב-2 בקמח לבן רגיל (מנופה כמובן...) ולא כפי שכתוב.
השתמשתי פעם בסוכר דמררה, ופעם השתמשתי גם בסוכר לבן ועדיין יצא טעים מאוד.
פעם אחת המרתי את מיץ התפוזים במיץ מקופסת שימורים של אננס. וגם לא תמיד אני מקפידה לשים גרידה של תפוז, למרות שזה מוסיף המון.
את המראה המשובב בסוף אפעם לא ניסיתי (תמיד אני שוכחת).
ואני בד"כ משתמשת בתפוחי גרנד-סמית´, או שלפחות רובם יהיו מהסוג הנ"ל (הם פשוט מאוד מתאימים לאפייה).
העוגה טעימה מאוד, פשוטה מאוד, לא יבשה, אבל גם שימי לב שהיא לא תופחת הרבה, ולכן יוצאת קצת נמוכה

המתכון באדיבות אתר הרדוף

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: פלאש 90

שיא שלילי נוסף: 2,062 אובחנו עם קורונה ביממה האחרונה

קרא עוד