עוגת תפוחים עם קצף

ו בתשרי התשע
,
24 בספטמבר, 2009
24/09/2009 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

רכיבים:

לתבנית 28:

לבצק:

1/2 2 כוסות קמח

1 מחמאה

4 חלמונים

1/2 כוס סוכר

קליפת לימון מגוררת

למילוי:

1 קג תפוחים קלופים מגולענים ופרוסים

1/2 כוס צימוקים

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

1/2 כוס סוכר בערך

2 כפות קוניאק

אגוזים קצוצים גס

ריבת מישמש

4 חלבונים

1/2 כוס סוכר

1/2 חב´ אינסטנט פודינג וניל

הוראות הכנה

אופן הכנה:

בצק:

להכין את הבצק. 1/2 מהכמות לרפד תבנית עגולה 28 ולאפות עד שמזהיב.

1/2 מהכמות לעטוף בנילון נצמד ולהקפיא.

מילוי:

לבשל את התפוחים. כשמתרכך להוסיף את שאר חומרי המילוי ולקרר.

להכין קצף מהחלבונים ולהוסיף את הפודינג בסוף ההקצפה.

על הבצק האפוי למרוח ריבת מישמש, לצקת את התפוחים,

למרוח את הקצף ולגרר מעל בעזרת מגררת גסה את הבצק מהפריזר.

לאפות עד שמזהיב יפה.

הערות

הערות:
אפשר לאפות בתבנית 28 ואז מתקבלות פרוסות גבוהות ואפשר גם לאפות בתבנית המלבנית של התנור ואז אפשר לחתוך לריבועים קטנים ומפתים.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

נתניהו וגנץ. ראש בראש צילום: פלאש 90, מארק ישראל סלם, הדר פרוש

סקר מנדטים: שמונה מנדטים לימין החדש

קרא עוד