סגור

עוגת תפוחים עם ציפוי ג'לי

יב באלול התשסו
,
05 בספטמבר, 2006
05/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

לבסיס:2 ביצים

2 כפות סוכר

2 כפות קמח

למלית:

6 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות

מיץ מחצי לימון או יותר אם אוהבים

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס מים

ציפוי: ג'לי לימון

קצפת ריץ'

הוראות הכנה

לבסיס להקציף החלבונים עם הסוכר, להוסיף החלמונים והקמח + כפית תמצית וניל.

בינתיים לבשל תפוחים מיץ לימון חצי כוס סוכר וחצי כוס מים.

מבשלים עד שהתפוחים מתרככים ומועכים אותם.

להכין בנפרד ג´לי לימון עם 1 כוס מים רותחים ולתת להתקרר.

כשהג´לי מתחיל להקריש מוסיפים לו את התפוחים מערבבים ושופכים על הבצק האפוי.

מקררים שעתיים במקרר ולאחר מכן שופכים מלמעלה קצפת ריץ´ מוקצפת עם 1-2 כפות סוכר. שומרים במקרר.

אני הכנתי את אותה עוגה בעונת התותים עם תותים וג´לי תות.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יישבו יחד? גנץ ונתניהו צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

ההצעה החדשה של הליכוד לכחול לבן - והתיווך של דרעי

קרא עוד