עוגת תפוחים מקמח מלא

אמא של דרור 04/02/07 00:00 טז בשבט התשסז

מצרכים

4-5 תפוחים מגוררים גס במגררת (אפשר גם מעט יותר תפוחים)

1.5 כוסות סוכר חום. (אפשר גם מעט יותר או פחות, תלוי באהבת המתוק שלכם)

2 ורבע כוסות קמח מלא.

כפית שטוחה א.אפיה

חצי עד שלושת רבעי כוס שמן קנולה.

כפית קינמון

2 ביצים גדולות

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה

ואופים ב170-180 מעלות

כ-40 דקות (אפשר לבדוק אם מוכן בעזרת קיסם)

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

תבנית בינונית באפיה עם סוכר חום, כדאי להעדיף סוכר קנים שהוא מתאים יותר לאפייה.
כמובן שאפשר לאפות גם עם סוכר לבן קמח לבן ומרגרינה, העניין הוא שהעוגה הזאת (להבדיל מאחרות) מאד מוצלחת גם עם קמח מלא וסוכר חום.

המתכון באדיבות המתכון עבר שינויים רבים במקור מאתר מתכונים בתפוז

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר