סגור

עוגת תפוחים בחושה וקלה

ה באייר התשסט
,
29 באפריל, 2009
29/04/2009 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

4 תפוחים רצוי חמוצים קלופים וחתוכים לקוביות

4 ביצים

1 ו- 1/4 כוסות סוכר

3/4 כוס שמן

2 כוסות קמח תופח

4 כפות יין מתוק

רבע כוס מיץ תפוזים

אגוזים/קינמון/צימוקים

הוראות הכנה

1. מערבבים את הביצים, הסוכר והשמן.

2. מוסיפים לתערובת את הקמח, היין

ואת התפוחים.

3. מערבבים.

4. מוסיפים את מיץ התפוזים ואת האגוזים ו/או הצימוקים ו/או הקינמון

5. יוצקים לתבנית (עגולה או 2 אינגליש קייק) משומנת ולאפות בחום של 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.

6. אפשר לבזוק מעל אבקת סוכר (אחרי שהעוגה מתקררת).

הערות

מעולה!

המתכון באדיבות הגולשת

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אסי צובל  צילום: יחצ

אסי צובל בפוסט נוקב: "מכון מאיר החליט להיפרד מכל עובדי הערוץ"

קרא עוד