עוגת שמרים - שוקולד ופרורים

ציפי כץ 25/04/07 00:00 ז באייר התשסז

מצרכים

בצק:

3/4 כוס שמן.

3 ביצים.

1/2 בוס סוכר.

1/2 כפית מלח.

6 1/2 כוסות שמן.

2 כפיות ווניל.

1 כוס מים חמים.

3 כפות שמרים.

1 כפית סוכר.

1/4 כוס מים חמים.

שוקולד:

1 1/2 בוסות סוכר.

1 1/2 בוסות אבקת סוכר.

1 כוס קאקאו.

1/4 כפית קינמון.

2 כפות ווניל.

1/2 כפית קפה נמס.

פרורים:

2 כוסות קמח.

1/2 בוס סוכר.

1/2 בוס שמן.

2 כפיות ווניל.

הוראות הכנה

בצק: לשים את כל המוצרים מהשמן עד לכוס מים. בקערה נקיה לערבב טוב את השמרים, סוכר ומים. לתת לבצק לתפוח שעתיים.

שוקולד: בקערה נקיה, לערבב את כל המוצרים ביחד ולחקות לבצק.

פרורים: בקערה נקיה, לערבב את כל המוצרים ביחד ולחקות לבצק.

אחרי שהבצק מוכן לקחת חתיכה ולעשות אותה לצורה עגולה ודקה (לא יותר מידי), להוסיף את כמות השוקולד שרוצים ולגלגל. לשים בתוך תבנית חד פעמית קטנה לפזר פרורים מעל ולחכות שעה. לשים בתנור על חום 180 מעלות עד שמכניסים קיסם וכשמוציאים - אין עליו בצק!

בהצלחה רבה ובתאבון!!!!!!

הערות

בערך 2 קילו לכל האוהבים לאפות דברים הרפתקניים המתקון הזה נועד בשבילו!!!

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר