עוגת שוקולד-פסח

כפרגניסטית 19/03/07 00:00 כט באדר התשסז

מצרכים

100 ג´ שוקולד

100 ג´ מרגרינה

6 ביצים

1 כוס סוכר

1 שקית אבקת אפיה

2 כפות יין או קוניאק

4\3 כוס קמח תפוחי אדמה

הוראות הכנה

להכניס לקערה את השוקולד, המרגרינה והיין ולהכניס למיקרו עד שהכל יתרכך. להפריד בין חלמון לחלבון ולהקציף את החלבונים עם 3\1 כוס סוכר. לערבב את החלמונים עם הסוכר ולהוסיף את הקמח תפו"א, אבקת האפיה והשוקולד הממומס. לקבל את הקצף עם תערובת השוקולד ולשים בתבנית אפיה ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני 160-170 מעלות ל40 דקות.

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר