עוגת שוקולד מצופה בשוקולד

ציב 10/06/12 02:34 כ בסיון התשעב

מצרכים

6 חלבונים

1/2 כוס סוכר

6 חלמונים

3/4 1 כוס קמח

1/2 כוס שמן

1/2 1 כוס סוכר

1 כוס מים פושרים

1 חבילת אבקת אפיה

1 כפית רום

1 כפית תמצית וניל

1 כפית נס קפה

1/2 כוס קקאו

לציפוי:

חבילת שוקולד מריר

1 כוס קצפת ריץ´ / תחליף לפרווה

הוראות הכנה

הכנת העוגה:

להקציף את החלבונים וחצי כוס הסוכר. לערבב את שאר החומרים בקערה נפרדת, ואז לקפל את החלבונים המוקצפים לתוך התערובת. לאפות בחום של 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.

להכנת הציפוי:

להקציף את הריץ´. להמיס את השוקולד בסיר על האש, ואז לערבב יחד עם הריץ´. לשפוך על העוגה המוכנה.

בתאבון!

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר