עוגת שוקולד טעימה

פרח האור 17/11/06 00:00 כו בחשון התשסז

מצרכים

2 כוסות קמח תופח

1 כוס קקאו

2 כוסות סוכר

חצי כפית סודה לשתייה

חצי כפית מלח

2 כוסות מים רותחים

3/4 כוס שמן

2 ביצים

ציפוי:

2 שוקולד מריר

1 שמנת מתוקה (אפשר פרווה של ריץ´)

הוראות הכנה

לטרוף ביצים במזלג ולשים.

** לשים את החומרים הנ"ל לפי הסדר ולערבב הייטב, להכניס לתנור בחום של 180 מעלות כ-45 דקות.

ציפוי כשהעוגה קרה:

להמיס את השוקולד ולהוסיף את השמנת ולערבב כשזה מתקרר לשפוך על העוגה הקרה

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר