עוגת שוקולד חמה

המילה האחרונה 27/06/04 00:00 ח בתמוז התשסד

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

מצרכים לעוגה:

כוס קמח

1 אבקת אפיה (אא"כ משתמשים בקמח תופח)

כוס שוקולית

כוס שמן

כוס סוכר

1 סוכר וניל

6 ביצים.

מצרכים לקרם:

1 שמנת מתוקה

100 ג´ שוקולד מריר.

3 כפות שוקולד נוטלה.

הוראות הכנה

מחממים את התנור לחום בינוני (150 מעלות).

העוגה:

מפרידים את הביצים.

מקציפים את החלבונים עם כוס הסוכר וסוכר וניל.

כשהקצף יציב מוסיפים את כל שאר החומרים ומקציפים במהירות הכי נמוכה עד שהתערובת אחידה.

יוצקים את התערובת לתבנית 24 משומנת.

מכניסים לתנור ל45 דק´.

הקרם:

ממיסים את כל החומרים יחד על אש נמוכה.

כשהעוגה מוכנה נותנים לה להתקרר קצת.

מפרידים את העוגה מדפנות התבנית וחותכים אותה לפרוסות.

את הקרם יוצקים כך שיגיע לכל חלקי העוגה וכל פרוסה תהיה ´עטופה´ בקרם.

הערות

1. מעולה עם כדור גלידה בצד.
2.מדובר במתכון של אחת המסעדות המוכרות בארץ. תרוויחו!

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר