עוגת שוקולד חמה:

מיצמיצ 08/11/10 00:00 א בכסלו התשעא

מצרכים

1 כוס קקאו מסונן

2 כוסות קמח תופח

2 כוסות סוכר

2 ביצים

1 כוס שמן

הוראות הכנה

לערבב הכל בקערה,

להוסיף 2 כוסות מים רותחים ולבחוש היטב.

למלא בתבניות אישיות 3/4 מהגובה

לזרוק פנימה לכל אחד קובית שוקולד.

(לא לדחוף אותו עד הקרקעית, כדי שאח"כ בהוצאה מהתבנית , הוא לא ימרח אלא רק תכניסי אותו שלא יבלוט על פני השטח והוא יצלול לו לאיטו לבד..)

לאפות בחום של כ- 175 מעלות - בערך 20 דקות.

רוטב שוקולד: שמנת מתוקה+שוקולד מריר מומס.

מחלצת את העוגות מהתבנית האישית, מניחה בתבנית גדולה, את הרוטב החמים אני שופכת על העוגות ובינהן ומחממת הכל ביחד

הערות

עוגת שוקולד אישית
הכמות להלן מספיקה לי לכ- 15 יח´.
אני משתמשת בתבניות האישיות החד פעמיות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר