עוגת שוקולד ופירורים

מיצמיצ 06/03/12 15:41 יב באדר התשעב

מצרכים

לבצק:

3 כוסות קמח תופח

4 כפות סוכר

300 גר´ מרגרינה

2 חלמונים

למוס:

1 כוס סוכר

1/2 כוס מים

2 כפות קקאו

200 גר´ שוקולד

100 גר´ חמאה

3 חלמונים

5 חלבונים

הוראות הכנה

אופן הכנה:

בצק:

לעבד לבצק את חומרי הבצק.

להוריד 1/3 עבור פירורים ולשים בפריזר.

לרפד תבנית תנור ביתרת הבצק.

מוס:

להמיס ולבשל שוקולד, קקאו, 3/4 כוס סוכר ומים.

להוסיף חמאה וחלמונים.

להשאיר להתקרר מעט.

להקציף חלבונים עם יתרת הסוכר לקצף יציב.

לערבב קצף ותערובת שוקולד.

לשפוך על הבצק ולאפות 10 דק´ בחום בינוני עד שיש קרום דק.

לגרר עם פומפיה גסה את יתרת הבצק שבפריזר על העוגה ולאפות עד שמזהיב (לעוגיות רכות כ-10 דק´ לעוגיות יותר יבשות כ- 20 דק´).

לחתוך לריבועים.

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר