עוגת שוקולד וחלבה

מיצמיצ 21/09/10 00:00 יג בתשרי התשעא

מצרכים

לבצק:

200 גר´ שוקולד מריר

4 כפות מיץ תפוזים

50 גר´ מרגרינה

100 גר´ חלבה

6-7 ביצים מופרדות

1 ורבע כוס סוכר

1 כוס קמח תופח.

לקרם:

200 גר´ שוקולד מריר

100 גר´ מרגרינה

הוראות הכנה

לחמם את המרגרינה, השוקולד ומיץ התפוזים בסיר עד שהכל נמס,להוסיף את החלבה ולערבב עד שגם היא נמסה.

להוריד מהאש ולהוסיף את החלמונים, אחד אחד ולערבב.

להקציף את החלבונים עם הסוכר ולהוסיף אותה לתערובת השוקולד, להוסיף גם את הקמח ולערבב בעדינות. לשים בתבנית עגולה, מרופדת בניר אפיה. לאפות כ-40 דקות, עד שהעוגה יציבה.

הכנת הקרם:

להמיס בסיר 200 גר´ שוקולד מריר עם 100 גר´ מרגרינה. למרוח על העוגה.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר