עוגת שוקולד וחלבה

מיצמיצ 27/03/11 00:00 כא באדר ב'

מצרכים

מצרכים בקערה:

כוס קקאו

2 כוסות קמח תופח

2 כוסות סוכר

2 ביצים

כוס שמן (שמתי קצת פחות) קצת יותר מ-3/4 כוס

הוראות הכנה

לערבב היטב

ולהוסיף:

2 כוסות מים פושרים חמימים ושוב לערבב לבלילה אחידה

הבלילה דלילה וזה בסדר. לא להוסיף קמח.

להוסיף:

4 כפות חלבה מפוררת גס

1/2 כוס אגוזים שבורים גס

5 כפות צימוקים לבנים(לא שמתי)

ולערבב קלות

לאפות בתבנית משומנת בגודל-24 (לא קפיץ)

אפיה 45 דקות בחום 175.

ציפוי חם על עוגה חמה:

להביא לסף רתיחה 1/2 מיכל שמנת מתוקה ולסגור להבה (לפרווה שמנת פרווה)

להוסיף לשמנת 100 גרם קוביות שוקולד מריר ולבחוש עד שיימס היטב לקרם

לצקת מיד על העוגה החמה . כדאי לחורר את העוגה שהרוטב יימס היטב.

הערות

עוגה טעימה מאוד, במיוחד לאוהבי החלבה, בשילוב של עוגת שוקולד עם איים צפים של חלבה.

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר