עוגת שוקולד בננה

יעלי :-) 24/05/11 00:00 כ באייר התשעא

מצרכים

כוס קמח + שקית אבקת אפייה

כוס סוכר

כוס שוקולית

כוס שמן

4 ביצים

100 גרם שוקולד

1 ריצ´ (250 מ"ל)

2-3 בננות

הוראות הכנה

מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, סוכר, שוקולית, שמן, וביצים.

ממיסים שוקולד וריצ´ יחד, מועכים את הבננות באופן גס ידנית/עם מזלג, ומוסיפים אל השוקולד.

מעבירים בערך חצי מתערובת השוקולד-בננה אל שאר החומרים (את השאר שומרים לציפוי).

מערבבים היטב, מעבירים לתבנית, אופים על 180 מעלות כחצי שעה.

מצפים את העוגה בתערובת השוקולד-בננה שנשארה בצד.

הערות

המתכון מבוסס על המתכון לעוגת שוקולית. הוספת הריצ-שוקולד-בננה זהו אחד מנסיונותיי לשדרג את העוגה הזו, השדרוג הזה מאד מוצלח בעיני. באותה מידה אפשר להוסיף כשדרוג כמעט כל דבר אחר, לפי הטעם.

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר